Hond met verlatingsangst

Huilt je hond de buurt bijeen wanneer hij alleen thuis is?

Voor sommigen is het de koning onder de gedragsproblemen: jouw hond huilt de hele buurt bijeen wanneer je weg bent van huis. Vanuit hun positie is dit te begrijpen: honden zijn familiedieren en verstaan het simpelweg niet dat jij weggaat zonder hen. Alle honden hebben het er moeilijk mee, maar de ene kan er beter mee omgaan dan de andere.

Goed begrijpen en trainen.

We starten met het in kaart brengen van het probleem tijdens een opstartconsult. We onderzoeken daarbij of er een onderliggende reden is die de trigger van de verlatingsangst is. Hierbij doen we beroep op een discrete camera om het gedrag en de signalen te kunnen observeren tijdens je afwezigheid. Vervolgens werken we een traject uit om het probleem op z’n minst te verminderen of zelfs volledig te elimineren.

Dit pakket bevat een opstartconsult en zes opvolgingsconsultaties aan huis.

Prijs: vanaf € 609

We zijn er voor je!

Voor meer inlichtingen of een afspraak aan huis regio Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven, aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren!

Huisdierentherapie.be

Hazendreef 6,
3140 Keerbergen
 
Mechelen - Lier - Aarschot - Duffel - Kontich - Lint - Berlaar - Nijlen - Herenthout - Sint-Katelijne-Waver - Bonheiden - Keerbergen - Haacht - Boortmeerbeek - Zemst - Putte - Heist-Op-Den-Berg - Hulsthout - Tremelo - Rotselaar - Begijnendijk - Leuven

Contactgegevens

Telefoon
+32 474 02 02 12
​​​​​​​E-mail
hallo@huisdierentherapie.be