"Positieve beloningsgerichte training – met liefde en geduld – is het beste pad naar een goede band met je hond."
Evie

Gedragstherapie hond

Met gedragstherapie voor honden op maat van jouw beste vriend, buigen we ongewenst gedrag om naar een goede houding en voorkomen we nieuwe problemen.

Gedragsproblemen komen helaas vaak voor, maar onze hoogopgeleide en ervaren hondentrainers staan tot jouw dienst en gaan geen opdracht uit de weg, hoe complex ook. Ontdek hier hoe wij je gaan helpen aan een duurzame oplossing!

Huisdierentherapie.be is jouw betrouwbare gedragstherapeut voor honden in de ruime regio Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven.

Herken je dit?

Reageert je hond op iedereen die voorbij komt of wil je het opspringen van je hond afleren? Sneuvelt het interieur met de regelmaat van de klok? Trekt je hond aan de lijn tijdens de wandeling en wil je jouw hond het trekken afleren? Valt hij op straat uit naar andere honden? Heeft hij een bloedhekel aan lopers en fietsers? Blaft jouw hond veel en wil je je hond het blaffen afleren? Is je hond agressief of heeft jouw hond verlatingsangst?

Tal van dingen, zowel positief als negatief, kunnen beschouwd worden als ongewenst gedrag. Dit is meestal het gevolg van foute leerprocessen in het verleden of slechte ervaringen die je hond heeft gehad. Zelfs met de beste bedoelingen lukt het vaak niet om een hond op te voeden zoals je wil… Maar met onze deskundige hondentraining gaan we het tij voor je keren! Kijk gerust alvast even naar de prijs van een hondentrainer aan huis.

Gedragstherapie voor honden: dit kan je van ons verwachten!

Onze gedragstherapeut voor honden gaat met jou en je viervoeter aan de slag om het ongewenste en hinderlijke gedrag te verminderen of om te buigen naar positief gedrag. We komen tot bij je thuis in de ruime regio Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven, en dit de eerste keer voor een opstartgesprek van circa twee uur.

Hierbij komt onze honden gedragstherapeut tot een klinische diagnose op basis van jouw verhalen en haar vaststellingen.

Vervolgens stelt de hondentrainer je een behandeltraject voor waarbij de honden therapie gegeven wordt ofwel bij je thuis ofwel in het gedragscentrum te Keerbergen, wat speciaal ontwikkeld werd als lage-prikkelomgeving voor honden die het moeilijker hebben of angstig zijn.. Daarbij staat het verbeteren van jullie band centraal!

Tijdens het traject leggen we voortdurend uit wat er juist gebeurt, wat jouw hond je vertelt en leren we je hoe je goed met hem kan communiceren. Onze doelstelling? Tegen het einde van de lessen van jouw lieve hond een gelukkige en evenwichtige huisgenoot maken!

Contacteer ons vrijblijvend als je vragen hebt!

Wat onze klanten zeggen

Wat zijn onze sterktes?

Wetenschappelijk onderbouwd

Een degelijke academische scholing gecombineerd met veel praktische training en voortdurende bijscholing.

Individuele aanpak

Jouw dier is geen nummer maar verdient een persoonlijk programma op maat.

Integer en transparant

Als ethische onderneming streven we naar een topservice en hanteren we transparante prijzen, zonder verrassingen.

Kwaliteitsgarantie

Iedere dag straffer en beter, daar gaan we voor. Als persoon, als onderneming, als school,... En dat durven we op papier zetten, in onze 'Kwaliteitsgarantie'. Want een woord is een woord! Lees meer

Huisdierentherapie.be

Hazendreef 6,
3140 Keerbergen
 
Mechelen - Lier - Aarschot - Duffel - Kontich - Lint - Berlaar - Nijlen - Herenthout - Sint-Katelijne-Waver - Bonheiden - Keerbergen - Haacht - Boortmeerbeek - Zemst - Putte - Heist-Op-Den-Berg - Hulsthout - Tremelo - Rotselaar - Begijnendijk - Leuven

Contactgegevens

Telefoon
+32 474 02 02 12
​​​​​​​E-mail
hallo@huisdierentherapie.be