"Positieve beloningsgerichte training – met liefde en geduld – is het beste pad naar een goede band met je hond."
Evie

Hondentraining

Van het aanleren van basisgehoorzaamheid over socialiseren tot geavanceerde training, een goede hondentrainer maakt écht het verschil.

Huisdierentherapie.be is jouw betrouwbare hondentrainer in de regio Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven.

Hondentraining aan huis

Wil je bepaalde dingen in je eigen omgeving aanleren, dan is een hondentrainer aan huis geen slecht idee. We gaan met jou aan de slag en trainen je hond dat wat jij wilt dat getraind moet worden. Is er sprake van probleemgedrag van je hond? Ook dan kunnen onze hoogopgeleide en deskundige personal hondentrainers een antwoord bieden met op maat ontworpen hondentraining aan huis! Want iedere hond is uniek, en iedere situatie vereist een persoonlijke aanpak.

Kijk gerust alvast even naar de prijs van een hondentrainer aan huis.

Hondentraining in het Kynologisch Gedragscentrum Emerven

Onze hondentrainer komt niet enkel aan huis, maar gaat ook met jou aan de slag in ons private hondencentrum in Keerbergen. Dit centrum werd ontwikkeld als een lage-prikkel omgeving, waardoor jouw hond zich kan concentreren op de oefeningen zonder afleiding rondom hem. Je hond is ook steeds de enige die op een gegeven moment aan het werk is in het centrum.

Zo bouwen we een training op exclusief rond jouw lieveling, en garanderen we de beste resultaten op een veel kortere termijn dan mogelijk is in een hondenschool of klassiek trainingscentrum.

Contacteer ons vrijblijvend als je vragen hebt!

Huisdierentherapie.be

Hazendreef 6,
3140 Keerbergen
 
Mechelen - Lier - Aarschot - Duffel - Kontich - Lint - Berlaar - Nijlen - Herenthout - Sint-Katelijne-Waver - Bonheiden - Keerbergen - Haacht - Boortmeerbeek - Zemst - Putte - Heist-Op-Den-Berg - Hulsthout - Tremelo - Rotselaar - Begijnendijk - Leuven

Contactgegevens

Telefoon
+32 474 02 02 12
​​​​​​​E-mail
hallo@huisdierentherapie.be