VIP Pet conciërge

Is je tijd zéér waardevol? Maar stel je wel de hoogste eisen aan het kennen en kunnen van jouw trouwe viervoeter? Wij hebben voor jou het intensieve VIP-traject ontworpen.

We luisteren naar jouw wensen en ontwerpen met zorg een volledig plan op maat. Centraal staat dat we bijna iedere dag van de week met jouw hond aan de slag gaan, en dit vanaf een lesuur per dag tot meerdere uren, zoals gewenst.
Hierbij schenken we voldoende aandacht aan de nodige rust- en recuperatietijd van jouw dier.

Flexibiliteit, discretie en betrouwbaarheid.

Ben je overdag lange tijd van huis weg? Dan kunnen we dit programma combineren met een uitlaatservice, net zoals we de training kunnen uitvoeren wanneer je er niet bent. Op het einde van de rit reserveren we dan voldoende tijd om de tools van de training over te dragen aan jou. Of je kan verkiezen om net intensief met ons mee te werken, helemaal zoals jij het zelf ziet.

Onze kennis, flexibiliteit, discretie en betrouwbaarheid zijn de sleutels tot het succes waar jij voor jouw hond naar op zoek bent.

Prijs: vanaf € 439/week (excl. opstartconsultie)

We zijn er voor je!

Voor meer inlichtingen of een afspraak aan huis regio Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven, aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren!

Huisdierentherapie.be

Hazendreef 6,
3140 Keerbergen
 
Mechelen - Lier - Aarschot - Duffel - Kontich - Lint - Berlaar - Nijlen - Herenthout - Sint-Katelijne-Waver - Bonheiden - Keerbergen - Haacht - Boortmeerbeek - Zemst - Putte - Heist-Op-Den-Berg - Hulsthout - Tremelo - Rotselaar - Begijnendijk - Leuven

Contactgegevens

Telefoon
+32 474 02 02 12
​​​​​​​E-mail
hallo@huisdierentherapie.be