Katten(t)huis

Jouw kat wordt koning in zijn ideale kasteel!

De ideale woning van een kat ziet er helemaal anders uit dan voor ons. Nochtans is het vaak niet moeilijk om jouw wensen met deze van je kat in balans te brengen. Een huis dat goed uitgerust is voor katten, en waar een set van basisregels gerespecteerd wordt, garandeert gelukkige en evenwichtige dieren waar je weinig tot geen problemen mee hebt.

Advies en ontwerp op maat.

Onze kattendeskundige komt aan huis in de regio Mechelen - Lier - Aarschot en adviseert je hoe jullie leefomgeving optimaal kan gemaakt worden voor jouw poes. Hierbij leer je ook meer over de lichaamstaal en communicatie van de kat, zodat je beter begrijpt wat ze wil. Denk je aan een uitgebreide renovatie? Dan is het misschien wel tijd om voor je kat ook meteen de nodige aanpassingen te voorzien.

Een Katten(t)huis-consult neemt circa twee uur in beslag. Na dit bezoek heb je alle tools in handen om jouw kat te verwennen op een extra hoog niveau.

Prijs: € 140

We zijn er voor je!

Voor meer inlichtingen of een afspraak aan huis regio Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven, aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren!

Huisdierentherapie.be

Hazendreef 6,
3140 Keerbergen
 
Mechelen - Lier - Aarschot - Duffel - Kontich - Lint - Berlaar - Nijlen - Herenthout - Sint-Katelijne-Waver - Bonheiden - Keerbergen - Haacht - Boortmeerbeek - Zemst - Putte - Heist-Op-Den-Berg - Hulsthout - Tremelo - Rotselaar - Begijnendijk - Leuven

Contactgegevens

Telefoon
+32 474 02 02 12
​​​​​​​E-mail
hallo@huisdierentherapie.be